Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Henri Nouwenstraat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk Corlaer in Nijkerk

Fysiotherapiepraktijk Corlaer in Nijkerk heeft twee locaties en is HKZ gecertificeerd. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 21:30 uur, op vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12:30 uur. De assistentes zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. Voor een afspraak met een therapeut kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het team van therapeuten heeft kennis van verschillende specialisaties. Het gezondheidscentrum Corlaer is onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Nijkerk.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Corlaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk Corlaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk Corlaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk Corlaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk Corlaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Bezoekers bekeken ook