Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid

Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijstegoed 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid in Nijkerk

Fortius is een centrum voor fysiotherapie en gezondheid in Nijkerk, met twee nevenvestigingen in Nijkerkerveen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals revalidatie na een operatie, het versterken na een ziekte, het behandelen van rug-, nek-, schouder- en kniepijn, en het begeleiden bij langdurige klachten. Ze hebben ook expertise op het gebied van hoofdpijn, bekkenpijn, enkelpijn en voetklachten, sportblessures, artrose, COPD en oncologie. Daarnaast hebben ze vacatures voor een fysiotherapeut en een manueel therapeut in opleiding. Ten slotte feliciteert het team Karina met het afronden van haar master sportfysiotherapie.

Wil je weten wat Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fortius Fysiotherapie, centrum voor gezondheid

Bezoekers bekeken ook