Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is een Hotel gelegen aan Oosterdorpsstraat 11 in Hoevelaken.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman in Hoevelaken

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is een karakteristiek 4-sterrenhotel gelegen in een groenrijke omgeving en nabij de gezellige stad Amersfoort. Het hotel heeft goede beoordelingen op verschillende boekingssites en biedt diverse comfortabele faciliteiten, waaronder een à la carte restaurant, een lounge en hotelbar, en 13 multifunctionele vergaderzalen. In de omgeving van het hotel is er genoeg te beleven, zoals een bezoek aan het historische centrum van Amersfoort, het Dolfinarium in Harderwijk, of DierenPark Amersfoort. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals een Fiets & Wandel Arrangement en een Culinair Wild Arrangement. Kortom, Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is de ideale locatie voor een ontspannen verblijf in de buurt van Amersfoort.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Bezoekers bekeken ook