FitPower 24/7 Nijkerk

FitPower 24/7 Nijkerk is een Sportschool gelegen aan Koperslager 25 in Nijkerk.

Meer informatie over FitPower 24/7 Nijkerk in Nijkerk

Bij FitPower24/7 Nijkerk kun je op elk moment sporten, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. De sportschool biedt goede faciliteiten, scherpe prijzen en een gezellige sfeer. Het is een plek waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd of trainingsniveau. FitPower24/7 Nijkerk biedt een breed scala aan groepslessen, functionele fitness en nieuwe fitnessapparatuur. Daarnaast kun je de sportschool virtueel verkennen en genieten van de nieuwste fitnessapparatuur en equipment, inclusief de virtual walk functie op de cardio-apparatuur. Sporters geven aan dat ze erg tevreden zijn over de sfeer en de faciliteiten van de sportschool. De functionele fitnessruimte wordt als erg aantrekkelijk ervaren en de groepslessen zijn pittig maar gezellig. De sportschool is niet druk en heeft veel nieuwe en diverse toestellen, waardoor wachten op een toestel niet nodig is. FitPower24/7 Nijkerk is een aanrader voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus.

Wil je weten wat FitPower 24/7 Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitPower 24/7 Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitPower 24/7 Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitPower 24/7 Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar FitPower 24/7 Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitPower 24/7 Nijkerk

Bezoekers bekeken ook