Fitness Centrum Hoevelaken

Fitness Centrum Hoevelaken is een Sportschool gelegen aan De Brink 10 in Hoevelaken.

Meer informatie over Fitness Centrum Hoevelaken in Hoevelaken

Het Forever assortiment biedt veel mogelijkheden voor mensen die fit en op gewicht willen blijven of willen afvallen. Daarnaast is er een mogelijkheid om een strakke buik te krijgen door middel van infrarood. Bedrijfsfitness Nederland organiseert in oktober de Sporten Werkt actiemaand, waarbij je een sportieve rugtas kunt bemachtigen. Als je al een bedrijfsfitnessabonnement hebt, kun je een collega tippen om ook bij Fitness Centrum Hoevelaken te komen sporten met korting. Als je nog geen bedrijfsfitnessabonnement hebt, kun je de werkgevercheck doen om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Als jouw werkgever aangesloten is, krijg je een sportieve rugtas cadeau bij inschrijving met de actiecode SPORTENWERKT23. Daarnaast worden er kickbokslessen aangeboden voor kinderen van 7 tot 14 jaar, wat goed is voor hun energie, zelfvertrouwen, conditie en motoriek. Verder is het luchtcirculatiesysteem van Fitness Centrum Hoevelaken gecontroleerd en gekeurd en voldoet het aan alle maatregelen van het RIVM en TV. Het Altijd FIT programma biedt de mogelijkheid om in 9 dagen je voedingspatroon te resetten en een gezonde basis te leggen op het gebied van fitheid en gewicht. Fitness Centrum Hoevelaken heeft een integrale aanpak om ingesleten patronen op het gebied van voeding en beweging te veranderen en zo je algehele gezondheid te verbeteren. Je kunt contact opnemen met Fitness Centrum Hoevelaken voor meer informatie of om.

Wil je weten wat Fitness Centrum Hoevelaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitness Centrum Hoevelaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitness Centrum Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness Centrum Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Fitness Centrum Hoevelaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitness Centrum Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook