Fionails

Fionails is een Nagelstudio gelegen aan Koperslager 1 in Nijkerk.

Meer informatie over Fionails in Nijkerk

Bij Fionails draait het niet alleen om nagelstyling, maar ook om het laten stralen van iedereen op zijn eigen manier. Met meer dan 15 jaar ervaring en erkende certificeringen zorgt Fionails voor perfect gelakte en verzorgde nagels. Naast nagelbehandelingen bieden ze ook manicure, cosmetische voetverzorging en tanden bleken aan. De nagels worden gestyled volgens de laatste trends en technieken en er wordt gebruik gemaakt van de beste merken, zoals TS Nails en Anole. Om de beste kwaliteit te garanderen, volgen de specialisten ieder jaar diverse trainingen. Klanten zijn zeer tevreden en ervaren een fijne en professionele service. Kortom, bij Fionails ben je in goede handen voor perfect gestylde nagels, cosmetische voetverzorging en witte tanden.

Wil je weten wat Fionails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fionails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fionails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fionails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Fionails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fionails

Bezoekers bekeken ook