Family Church

Family Church is een Kerk gelegen aan Galvanistraat 23 in Nijkerk.

Meer informatie over Family Church in Nijkerk

Family Church is een levendige familie van gelovigen waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien in relatie met God en anderen. Ze streven ernaar om het koninkrijk van God krachtig te ervaren en te verspreiden. De kerk heeft een agenda met verschillende activiteiten, zoals bijbelavonden, samenkomsten, connectgroepen en PowerPrayer. Leden van de kerk delen hun positieve ervaringen, waarin ze benadrukken dat Family Church meer is dan alleen een kerk. Ze voelen Gods liefde in alle aspecten van de kerk, zoals de aanbidding, het eten, het luisteren naar onderwijs en vooral de relaties onderling. Ze ervaren saamhorigheid en het familiegevoel, wat een belangrijke pilaar is van de Family Church. Leden worden geïnspireerd en uitgedaagd om te groeien in hun karakter, talenten en vaardigheden. Ze voelen zich thuis in Gods huis en ervaren Gods liefde tijdens de diensten en het samen bidden. De kerk wordt beschreven als een echte familie waarin leden naar elkaar omkijken, samen eten, bidden en bijzondere diensten hebben. Ze zijn dankbaar voor de Family Church omdat ze zoveel hebben geleerd over God en zichzelf.

Wil je weten wat Family Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Family Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Family Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Family Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Family Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Family Church

Bezoekers bekeken ook