Evangeliegemeente De Deur Nijkerk

Evangeliegemeente De Deur Nijkerk is een Evangelische kerk gelegen aan Watergoorweg 44a in Nijkerk.

Meer informatie over Evangeliegemeente De Deur Nijkerk in Nijkerk

Evangeliegemeente De Deur Nijkerk heeft aangekondigd dat ze vanaf 25 december 2022 diensten zullen houden in Amersfoort. De diensten zullen elke zondag om 11.00 uur en 18.00 uur plaatsvinden, en op woensdag om 19.30 uur. Het adres van de locatie is Algolweg 20 in Amersfoort. Daarnaast was pastor Lajos Jakab uit Sibiu, Roemenië enkele weken in Nederland. Op zaterdag 19 februari en zondag 20 februari was hij te gast als spreker in drie diensten. Pastor Jakab spreekt zowel Engels, Hongaars als Roemeens en zijn preken werden vertaald naar het Nederlands. Het was een goede tijd waarin God door zijn woord bewoog.

Wil je weten wat Evangeliegemeente De Deur Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangeliegemeente De Deur Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangeliegemeente De Deur Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangeliegemeente De Deur Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Evangeliegemeente De Deur Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangeliegemeente De Deur Nijkerk

Bezoekers bekeken ook