Eezeebee B.V.

Eezeebee B.V. is een E-commerceservice gelegen aan Ampèrestraat 3D in Nijkerk.

Meer informatie over Eezeebee B.V. in Nijkerk

Core-portal is een e-commerce oplossing die perfect aansluit op de behoeften van de fashion industrie. Met meer dan 10 jaar ervaring biedt Core-portal een complete suite van fashion specifieke functionaliteiten, zoals B2B en B2C webshops, een verkoop app, productinformatiemanagement, feeds voor marktplaatsen en meer. Het platform is ontworpen om zich aan te passen aan de unieke verkoopscenario's in de fashion branche en bevat functies zoals shop the look, pre-sales, stockverkoop catalogi en een uitgebreide retouren module. Core-portal is verkrijgbaar in 4 pakketten, elk geschikt voor een bepaalde fase in de groei van een organisatie. Het platform kan worden gekoppeld aan alle platformen en biedt ondersteuning, een digital asset manager en eenvoudige betalingsopties. Core-portal is gebruiksvriendelijk en biedt klanten de mogelijkheid om op elk moment een order te plaatsen. Daarnaast kunnen klanten wishlists maken en marketingmateriaal downloaden. Het Core-suite platform biedt ook andere producten om de order to delivery keten te optimaliseren. Neem contact op voor een demo en meer informatie.

Wil je weten wat Eezeebee B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eezeebee B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eezeebee B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eezeebee B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Eezeebee B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eezeebee B.V.

Bezoekers bekeken ook