Eetcafe De Foep

Eetcafe De Foep is een Restaurant gelegen aan Westerdorpsstraat 56A in Hoevelaken.

Meer informatie over Eetcafe De Foep in Hoevelaken

Eetcafé de Foep is een plek waar je kunt genieten van eten en drinken. Het café en het restaurant zijn slechts één stap van elkaar verwijderd, dus je kunt gemakkelijk van de ene naar de andere plek gaan. Bij mooi weer worden de terrassen voor en achter geopend, zodat je kunt genieten van de zon of de schaduw van de dakplatanen. De Foep staat bekend om zijn gastvrijheid en wordt ook wel de Huiskamer van Hoevelaken genoemd. Op het menu vind je heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Je kunt ervoor kiezen om in het sfeervolle restaurant te eten, een drankje te doen in het knusse café of te genieten van de zon op het gezellige terras. Het is mogelijk om een tafel te reserveren via de website. De openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag van 16.00 tot 00.00 uur.

Wil je weten wat Eetcafe De Foep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe De Foep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe De Foep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe De Foep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Eetcafe De Foep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe De Foep

Bezoekers bekeken ook