Edward Uw Slager

Edward Uw Slager is een Catering gelegen aan Isaäc Sweersstraat 29 in Nijkerk.

Meer informatie over Edward Uw Slager in Nijkerk

Bij Edward, uw slager op de markt, kun je nu ook online bestellen en afhalen bij een locatie in de buurt. Op verschillende markten in Amsterdam-slotervaart, Soest, Nijkerkerveen, Amersfoort en Nijkerk kun je terecht voor heerlijke producten. Je hebt geen bestek nodig, want de spareribs van Edward zijn zo lekker dat je ze het liefst met je handen eet. De spareribs worden eerst gemarineerd en daarna gegaard in de Green Egg. Je hoeft ze alleen nog maar op te warmen in de oven. Naast spareribs kun je ook terecht voor ambachtelijk gemaakte worsten en grillspecialiteiten. Het team van Edward staat klaar om je te adviseren over de keuze en bereidingswijze van het vlees. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Edward Uw Slager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Edward Uw Slager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Edward Uw Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Edward Uw Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Edward Uw Slager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Edward Uw Slager

Bezoekers bekeken ook