Eben Haezerkerk

Eben Haezerkerk is een Kerk gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 106 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Eben Haezerkerk in Nijkerkerveen

De tekst bevat verschillende contactgegevens van personen en commissies binnen de Eben-Haëzerkerk in Nijkerkerveen. Zo is er een predikant, ds. I. de Graaf, en een scriba, G. van der Schuur. Daarnaast zijn er contactpersonen voor de diaconie, kerkrentmeesters, pastorale zorg en kosters. Voor het huren van de kerk of zalen kan men terecht bij Alex van de Bunt. Er is ook een contactpersoon voor rouw- en trouwdiensten, mevrouw J.J. Blankestijn. Voor vragen over de website is er A.F. Anderiesen en het kerkelijk bureau kan gebeld worden voor administratieve zaken. Ten slotte worden er rekeningnummers vermeld voor verschillende doeleinden, zoals de diaconie, administratie kerk en zendingscommissie. De Eben-Haëzerkerk is onderdeel van PKN classis Veluwe.

Wil je weten wat Eben Haezerkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eben Haezerkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eben Haezerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eben Haezerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Eben Haezerkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eben Haezerkerk

Bezoekers bekeken ook