Dutch OS/2 VOICE foundation

Dutch OS/2 VOICE foundation is een Softwarebedrijf gelegen aan Zijdevlinder 56 in Nijkerk.

Meer informatie over Dutch OS/2 VOICE foundation in Nijkerk

Arca Noae heeft aangekondigd dat ArcaOS 5.1.0 nu beschikbaar is. Deze versie van het besturingssysteem ondersteunt installatie op de nieuwste generatie UEFI-systemen en kan worden geïnstalleerd op GPT-gebaseerde schijflayouts. ArcaOS 5.1.0 kan worden gebruikt voor nieuwe installaties of om eerdere versies van ArcaOS 5 te upgraden. De installatie kan worden gedaan vanaf een USB-stick of een DVD. Voor een complete lijst van updates in deze release, kan de ArcaOS-wiki worden geraadpleegd. Daarnaast kondigt Arca Noae ook Warpstock 2023 aan, de jaarlijkse conferentie voor ArcaOS, OS/2 en eComStation gebruikers. De conferentie zal plaatsvinden van 1 tot 3 december in Phoenix, Arizona. Tot slot wordt de prijsstructuur voor de komende ArcaOS 5.1-release bekendgemaakt. ArcaOS 5.0.8 is ook beschikbaar gesteld als een onderhoudsrelease met bijgewerkte drivers en software.

Wil je weten wat Dutch OS/2 VOICE foundation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch OS/2 VOICE foundation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch OS/2 VOICE foundation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch OS/2 VOICE foundation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Dutch OS/2 VOICE foundation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch OS/2 VOICE foundation

Bezoekers bekeken ook