Dorpskerk Hoevelaken

Dorpskerk Hoevelaken is een Hervormde kerk gelegen aan Westerdorpsstraat 67 in Hoevelaken.

Meer informatie over Dorpskerk Hoevelaken in Hoevelaken

De vroege morgendienst en avonddienst kunnen via een Youtube kanaal thuis worden bekeken. De diensten worden niet op de website bewaard, maar kunnen tot drie maanden terugbeluisterd worden via www.kerkomroep.nl. Voor hulp, informatie over verhuur van kerkelijke gebouwen en de privacyverklaring kan er op de bijbehorende links geklikt worden. De adressen van de kerk, het verenigingsgebouw en het cultureel centrum worden ook vermeld. Daarnaast wordt er verwezen naar het kerkrentmeesterschap en de diaconie.

Wil je weten wat Dorpskerk Hoevelaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk Hoevelaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Dorpskerk Hoevelaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook