Dorcas Winkel Nijkerk

Dorcas Winkel Nijkerk is een Winkel gelegen aan Boekdrukker 9c in Nijkerk.

Meer informatie over Dorcas Winkel Nijkerk in Nijkerk

In de Dorcas Winkel in Nijkerk kun je tweedehands spullen en kleding kopen, waarvan de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Naast het winkelen kun je ook je eigen spullen doneren, wat zorgt voor een opgeruimd huis, een tweede leven voor je spullen en een betere toekomst voor kwetsbare mensen. Op dit moment is er een actie gaande waarbij geld wordt ingezameld voor voedselhulp in crisisgebieden. Klanten kunnen in de winkel doneren en het geld wordt gebruikt voor noodhulpvoedselpakketten en voor voedsel op de langere termijn, zoals zaden voor groentekassen. Ook is er een taxatiedag waarbij een erkende taxateur de waarde van meegebrachte voorwerpen beoordeelt. Deze voorwerpen kunnen worden meegenomen naar huis of worden geveild, waarbij de opbrengst naar Dorcas gaat. Daarnaast heeft de winkel een eigen webshop waarop bijzondere voorwerpen worden aangeboden. Tot slot is de winkel op zoek naar een nieuwe cassière en is er een nieuwe kledingcollectie met herfst- en winterkleding beschikbaar.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Dorcas Winkel Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Nijkerk

Bezoekers bekeken ook