Dolle Pixelpret

Dolle Pixelpret is een Fotograaf gelegen aan Wulpenhof 33 in Nijkerk.

Meer informatie over Dolle Pixelpret in Nijkerk

Zwangerschap is een bijzondere periode waarin een klein wonder groeit in je buik. Het is prachtig om dit moment vast te laten leggen op foto's, omdat je na de geboorte van je kindje snel vergeet hoe je zwangere buik eruitzag. Het is een mooie herinnering die je niet mag missen. De beste tijd om een pasgeboren baby te fotograferen is tussen de 7 en 15 dagen, wanneer ze nog veel slapen en gemakkelijk in poses gelegd kunnen worden. Als het niet lukt in deze periode, kan het vaak nog wel tot 21 dagen oud. Elke leeftijd van je kind heeft iets moois om vast te leggen, of het nu gaat om zitten, staan, dansen of springen. Het is altijd leuk om mooie herinneringen te hebben. Als je op zoek bent naar een fotografe in Nijkerk die met liefde en passie werkt en het belangrijk vindt dat jij op de foto komt zoals je bent, dan moet je snel een plekje boeken bij Dolle Pixelpret. Ze zijn gespecialiseerd in familiefotografie, zwangerschapsfotografie, cake-smash fotografie, babyfotografie, kinderfotografie en lovesessies. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, stuur dan een e-mail via het contactformulier. Wie weet tot snel!

Wil je weten wat Dolle Pixelpret verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dolle Pixelpret of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dolle Pixelpret? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dolle Pixelpret het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Dolle Pixelpret reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dolle Pixelpret

Bezoekers bekeken ook