DiStyle Stijlkappers

DiStyle Stijlkappers is een Kapper gelegen aan Roetgensgoed 16 in Nijkerk.

Meer informatie over DiStyle Stijlkappers in Nijkerk

DiStyle is een stijlkapper in Nijkerk en omgeving die bekend staat om de persoonlijke service en passie voor het vak. Ze luisteren naar de wensen van de klant en kunnen ook verrassende creaties maken. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht, want DiStyle heeft een moderne barbershop met alles wat een man nodig heeft. De kapsalon is volledig corona-proof ingericht met schermen tussen de stoelen en de medewerkers houden waar nodig afstand. Als klant kun je met een zelfverzekerd gevoel en een glimlach de salon verlaten. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat. Team DiStyle verwelkomt je graag!

Wil je weten wat DiStyle Stijlkappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DiStyle Stijlkappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DiStyle Stijlkappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DiStyle Stijlkappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar DiStyle Stijlkappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DiStyle Stijlkappers

Bezoekers bekeken ook