Dijkham Bouw B.V.

Dijkham Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Nijverheidsstraat 11 in Nijkerk.

Meer informatie over Dijkham Bouw B.V. in Nijkerk

DIJKHAM bouw heeft verschillende projecten gerealiseerd en is werkzaam in verschillende sectoren. In het DIJKHAM bouwnieuws wordt gemeld dat er een culinair theater, patisserie en kaasafdeling bij HANOS in Nieuwegein is opgeleverd en dat de nieuwbouw van Royal A-ware in Lopik volop in bedrijf is. Daarnaast zijn er parkeervoorzieningen bij HANOS in Nieuwegein gerealiseerd. Ook worden er recent opgeleverde projecten genoemd, zoals een Gamma bouwmarkt in Barneveld, een Glazen Huis winkelruimte in Haarlem, een Picnic logistiek en verbouw project in Rotterdam, en een Kimman Hillegom project in de automotive sector.

Wil je weten wat Dijkham Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkham Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkham Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkham Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Dijkham Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkham Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook