Desirée's Beauty Salon

Desirée's Beauty Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Vlinderlaan 22 in Nijkerk.

Meer informatie over Desirée's Beauty Salon in Nijkerk

Desirée's Beauty Salon is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en beauty. Ze maken gebruik van de nieuwste apparatuur, zoals een microdermabrasie apparaat, waarmee de huid na één behandeling al zichtbaar verbeterd kan worden. Microdermabrasie verwijdert de opperhuid en stimuleert collageen, wat resulteert in een stralende huid en het vervagen van rimpels en littekens. Naast microdermabrasie biedt de salon ook andere schoonheids- en huidbehandelingen aan, zoals reinigende behandelingen en anti-stress behandelingen. Desiree's Beauty Salon is aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, wat zorgt voor de kwaliteit van de behandelingen. Je kunt contact opnemen om een afspraak te plannen.

Wil je weten wat Desirée's Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Desirée's Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Desirée's Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desirée's Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Desirée's Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Desirée’s Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook