DermaPlus

DermaPlus is een Schoonheidssalon gelegen aan De Boomgaard 73 in Nijkerk.

Meer informatie over DermaPlus in Nijkerk

Dermaplus is een specialist in acne, permanente make-up en huidtherapie in Nijkerk. Ze bieden oplossingen voor mensen die er elke dag verzorgd en stralend uit willen zien, zelfs als ze weinig tijd hebben. Ze beginnen met het verzorgen van de huid en bieden daarnaast permanente make-up aan, zodat je 's ochtends meteen klaar bent. Daarnaast bieden ze ook de plasmahuidlift aan, een niet-chirurgische manier om je ogen te liften. De huidtherapeuten en huidspecialisten zijn zowel cosmetisch als medisch getraind en geven eerlijk advies om het beste resultaat te behalen. Dermaplus is aangesloten bij het KP register en is lid van NVH en ANBOS voor huidtherapie in Nijkerk en omgeving. De praktijk bestaat al 23 jaar en staat bekend om persoonlijke en deskundige huidverbetering en permanente make-up. Ze blijven up-to-date door trainingen te volgen en gebruiken veilige producten en pigmenten. De praktijk heeft een sfeervolle omgeving en is voorzien van het GGD keurmerk voor permanente make-up.

Wil je weten wat DermaPlus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DermaPlus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DermaPlus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DermaPlus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar DermaPlus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DermaPlus

Bezoekers bekeken ook