De Wiekslag

De Wiekslag is een Eetcafé gelegen aan De Wiekslag 13 in Hoevelaken.

Meer informatie over De Wiekslag in Hoevelaken

Bij Eetcafé de Wiekslag kunt u genieten van heerlijke eenvoudige gerechten, met als specialiteit de spareribs. Het menu biedt ook opties voor lunch en diner. De keuken is geopend van 16:00 tot 20:00. Astrid en Bart zijn sinds augustus 2019 de nieuwe eigenaren van het eetcafé, na een kleine verbouwing en een nieuw interieur. Voor vragen, informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen. Op de Facebookpagina van het café kunt u op de hoogte blijven van alle evenementen. Het café is gelegen aan De Wiekslag 13 in Hoevelaken en is geopend op bepaalde tijden, van maandag tot en met zondag.

Wil je weten wat De Wiekslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wiekslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wiekslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wiekslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Wiekslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wiekslag

Bezoekers bekeken ook