De Welness Health & Sportcenter

De Welness Health & Sportcenter is een Fitnessprogramma gelegen aan De Wel 6D in Hoevelaken.

Meer informatie over De Welness Health & Sportcenter in Hoevelaken

Bij Health & Sportcenter De Welness kun je terecht voor verschillende trainingsmogelijkheden, zoals krachttraining en cardio. Het doel van cardio is het opbouwen van conditie of gewichtsverlies. Er is ook persoonlijke begeleiding beschikbaar, waarbij je alle aandacht krijgt om effectief je doelen te behalen. Een gezond voedingspatroon is ook belangrijk en voedingsadviezen worden gegeven tijdens het trainen. Het team van De Welness bestaat uit Martijn Jansen, Kevin, Daan Schütten en Sanne Groosjohan, die allemaal hun eigen specialiteiten hebben en klaar staan om te helpen. Er zijn ook nieuwsberichten over maatregelen en versoepelingen, en er worden online groepslessen aangeboden. Met flexibele abonnementen en gratis persoonlijke trainingen kun je samen werken aan je doelen. De openingstijden van De Welness zijn ook vermeld.

Wil je weten wat De Welness Health & Sportcenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Welness Health & Sportcenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Welness Health & Sportcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Welness Health & Sportcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Welness Health & Sportcenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Welness Health & Sportcenter

Bezoekers bekeken ook