De Postkamer

De Postkamer is een Restaurant gelegen aan Kleterstraat 21 in Nijkerk.

Meer informatie over De Postkamer in Nijkerk

In het centrum van Nijkerk vind je De Postkamer, een gezellig Grand Café met cadeauwinkel in een voormalig postkantoor. Hier kun je genieten van koffie, thee en huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch, borrel of high tea. Op vrijdag is er ook een diner. In de cadeauwinkel vind je bijzondere producten, sommige zelfs uniek omdat ze zelfgemaakt zijn. Je kunt ook gebak voor thuis bestellen, gemaakt in hun eigen bakkerij. Bij De Postkamer werken gemotiveerde medewerkers die ondersteuning krijgen van zorgorganisatie Careander. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00. Daarnaast is er nieuws, zoals het 12,5-jarig jubileum van De Postkamer en de kidsmiddagen, de Soep van de Week en de Mini Bieb. Ook kun je een bezoek brengen aan de Werkkamer. Kortom, een bijzonder welkom bij De Postkamer!

Wil je weten wat De Postkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Postkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Postkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Postkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Postkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Postkamer

Bezoekers bekeken ook