De Nije Dokters

De Nije Dokters is een Huisarts gelegen aan Oranjelaan 104 in Nijkerk.

Meer informatie over De Nije Dokters in Nijkerk

Huisartsenpraktijk de Nije Dokters is een nieuwe kleinschalige, moderne huisartsenpraktijk in Nijkerk. Ze hebben een passie voor voeding, leefstijl en Positieve Gezondheid. In deze praktijk staat de patiënt centraal en is er altijd direct contact met de huisarts mogelijk. Dit kan via bellen, videobellen of e-mailen via het persoonlijke portaal. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken en het eigen dossier in te zien. De praktijk bevindt zich op de Oranjelaan 104, Kamer 1.22. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen beschikbaar op de website waar patiënten antwoorden kunnen vinden op hun vragen. Ook is er een mogelijkheid om herhaalmedicatie aan te vragen en de uitslagen van onderzoeken te bekijken. Consulten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd.

Wil je weten wat De Nije Dokters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nije Dokters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nije Dokters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nije Dokters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Nije Dokters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nije Dokters

Bezoekers bekeken ook