De Maaneschijn

De Maaneschijn is een Kampeerterrein gelegen aan Kamersteeg 3A in Nijkerk.

Meer informatie over De Maaneschijn in Nijkerk

De camping "De Maaneschijn" is gelegen in het buurtschap Appel, tussen Nijkerk, Barneveld, Voorthuizen en Hoevelaken. De grote steden Amersfoort, Apeldoorn en Ede zijn binnen een half uur te bereiken. Het sanitairgebouw van de camping heeft 4 toiletten, één urinoir, 3 douches en 5 wastafels, en is aangepast voor minder validen. Er is gratis wifi beschikbaar. De camping is het startpunt van het Klompenpad "Appelpad", een mooie wandelroute van 8 kilometer door het valleigebied. De camping hanteert specifieke prijzen voor verschillende faciliteiten, zoals douches, caravans/tenten/campers, en elektriciteit. De betaling kan contant of per pin worden gedaan, en het vertrek wordt verzocht vóór 11.00 uur. Het adres van de camping is Kamersteeg 3A, 3862 PJ Nijkerk, en de openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat De Maaneschijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Maaneschijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Maaneschijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Maaneschijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Maaneschijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Maaneschijn

Bezoekers bekeken ook