De Levensbron Gkv Nijkerk

De Levensbron Gkv Nijkerk is een Kerk gelegen aan Jan Steenhof 53 in Nijkerk.

Meer informatie over De Levensbron Gkv Nijkerk in Nijkerk

In de tekst worden verschillende kerkdiensten aangekondigd die plaatsvinden in de maanden oktober, november en december. In deze diensten zijn verschillende voorgangers aanwezig die preken over verschillende onderwerpen, zoals de rol van de Heilige Geest in ons leven en het belang van het respecteren van de naam van God. Daarnaast wordt er een speciale dankdag voor kinderen georganiseerd, waarbij er ook aandacht is voor een schoenendoosactie om andere kinderen blij te maken. Er worden ook diverse diensten aangekondigd voor de komende weken, waaronder een gezamenlijke dienst op Dankdag. De tekst eindigt met een korte beschrijving van Albert Postma, een predikant van de Nijkerk West gemeente.

Wil je weten wat De Levensbron Gkv Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Levensbron Gkv Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Levensbron Gkv Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Levensbron Gkv Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Levensbron Gkv Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Levensbron Gkv Nijkerk

Bezoekers bekeken ook