De Kurkwinkel

De Kurkwinkel is een Internetwinkel gelegen aan Rijstegoed 65 in Nijkerk.

Meer informatie over De Kurkwinkel in Nijkerk

Bij de Kurkwinkel kunt u terecht voor verschillende toepassingen van kurk, zoals vloeren en wanddecoratie. Ze hebben een assortiment van prikborden, kurk op rol, isolatiemateriaal en kurkjes voor industriële toepassingen. Kurk is een duurzaam alternatief voor PVC, vinyl, laminaat of hout vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is licht, ondoordringbaar voor vloeistoffen en gassen, elastisch en samendrukbaar. Kurk heeft vele voordelen, zoals isolerende eigenschappen, energiebesparing, natuurlijk materiaal, zacht en warm, duurzaam, comfortabel, natuurlijke uitstraling, anti-allergisch, lichtgewicht, vochtbestendig, biologisch afbreekbaar, veerkrachtig en antistatisch. Kies groen en kies voor kurk!

Wil je weten wat De Kurkwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kurkwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kurkwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kurkwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Kurkwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kurkwinkel

Bezoekers bekeken ook