De Koningslinde

De Koningslinde is een Basisonderwijs gelegen aan Larixlaan 86 in Nijkerk.

Meer informatie over De Koningslinde in Nijkerk

De Koningslinde is een kindcentrum waar kinderen veilig kunnen nestelen en groeien. Ze geloven dat leren niet alleen in de groep plaatsvindt en creëren daarom uitdagende leerervaringen voor ieder kind. Ze willen kinderen leren verder te kijken en een mening te vormen, maar ook samen plezier te maken. De Koningslinde streeft ernaar om van betekenis te zijn en zich in te zetten voor de verwondering van kinderen over hun eigen kunnen, acceptatie van iedereen en het bieden van opvang en onderwijs voor de maatschappij van morgen. Ouders zijn positief over de overstap van peuteropvang naar groep 1 en het laagdrempelige contact met de leerkrachten. Het kindcentrum biedt inzicht in de opbouw van hun doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Onderwijs en opvang onder één dak heeft voordelen, zoals een doorgaande ontwikkellijn en een betere aansluiting op de eigenheid van ieder kind. Kindcentrum De Koningslinde biedt integrale pedagogische ondersteuning en ouders kunnen met een gerust hart de zorg voor hun kinderen combineren met hun werk. Op Facebook worden actuele nieuwsberichten en mededelingen geplaatst en ouders kunnen een informatiepakket aanvragen voor meer informatie.

Wil je weten wat De Koningslinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koningslinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koningslinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koningslinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Koningslinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koningslinde

Bezoekers bekeken ook