De Havenaer

De Havenaer is een Winkelcentrum gelegen aan Westkadijk 10 in Nijkerk.

Meer informatie over De Havenaer in Nijkerk

In De Havenaer zijn er de afgelopen tijd veel veranderingen geweest. Verschillende meubelzaken zijn niet meer aanwezig, maar De Hazelaar Kasten, De Parketmeester Nijkerk, Slapen doe je Zo en Brasserie Kade 10 zijn er nog steeds. Slapen doe je Zo adviseert over goede bedden en heeft een showroom. De Hazelaar Kasten biedt maatwerk kastoplossingen en heeft diverse opstellingen in de showroom. Parketmeester Nijkerk heeft ervaring in advies en plaatsing van vloeren en heeft een eigen team van parketteurs. Dierenspeciaalzaak De Oostermolen heeft een ruim assortiment voor huisdieren. Brasserie Kade 10 biedt verschillende mogelijkheden voor gelegenheden zoals lunch, diner en zakelijke bijeenkomsten. De Havenaer is gevestigd op Ampèrestraat 3 en Brasserie Kade 10 op Westkadijk 10 in Nijkerk.

Wil je weten wat De Havenaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Havenaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Havenaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Havenaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Havenaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Havenaer

Bezoekers bekeken ook