De Haarloods

De Haarloods is een Kapper gelegen aan Singel 30 in Nijkerk.

Meer informatie over De Haarloods in Nijkerk

In de Haarloods, een kapsalon in Nijkerk, staat kwaliteit en passie centraal. De salon is opgericht in 2020 en biedt een gemoedelijke en gezellige sfeer aan klanten. De Haarloods werkt met natuurlijke producten die biologisch gecertificeerd zijn en heeft sinds december ook OLAPLEX behandelingen. De openingstijden van de salon zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Voor de prijzen van verschillende behandelingen, zoals knippen, stylen en kleuren, kan je terecht op de website of social media van de Haarloods. Je kunt contact opnemen via telefoon, Whatsapp of e-mail.

Wil je weten wat De Haarloods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarloods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Haarloods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarloods

Bezoekers bekeken ook