De Haarkluis

De Haarkluis is een Kapper gelegen aan Van Noortstraat 31B in Nijkerkerveen.

Meer informatie over De Haarkluis in Nijkerkerveen

Wij zijn een salon die gespecialiseerd is in trendy kapsels en kleurtechnieken. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Onze salon heeft ook behandelingen voor haar- en hoofdhuidproblemen, en biedt ook hairweaving en extensions aan. Onze geschiedenis begint in 1968 toen het pand aan de van Noortstraat werd gebouwd en later dienst deed als Rabobank. In 2004 kocht de familie Tiel het pand en bleef de Rabobank erin zitten. Ons team bestaat uit Anja, Bodine en Sylvia, die op verschillende dagen in de week beschikbaar zijn. We werken met hoogwaardige producten en streven naar duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze salon in Nijkerkerveen.

Wil je weten wat De Haarkluis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarkluis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarkluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarkluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Haarkluis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarkluis

Bezoekers bekeken ook