DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN

DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Mauritslaan 15 in Hoevelaken.

Meer informatie over DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN in Hoevelaken

In dit artikel worden twee recepten gedeeld: snijbiet met zalm en spitskoolwraps. Voor het snijbiet met zalm recept heb je zalm, snijbiet, knoflook, zongedroogde tomaat, crème fraîche, slagroom, bosui, limoen, olijfolie, penne of spaghetti, zout en peper nodig. Je bakt de zalm in blokjes in olijfolie, voegt knoflook toe en wokt vervolgens de snijbiet mee. Kook ondertussen de penne of spaghetti. Voeg de zongedroogde tomaatjes en crème fraîche toe en laat het geheel 10 tot 15 minuten pruttelen. Voeg daarna de gesneden bosui en het sap van een halve limoen toe en breng op smaak met zout en peper. Meng de penne of spaghetti met extra vierge olijfolie, peper en limoensap en serveer het gerecht. Voor het spitskoolwraps recept heb je gehakt, knoflook, ui, spitskool, paprika, crème fraîche, kerrie, peper, zout en geraspte kaas nodig. Fruit de ui met knoflook en gehakt en bak vervolgens de gesneden spitskool en paprika mee. Voeg daarna de crème fraîche en kerrie toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Verwarm de wraps volgens de verpakking en vul ze met het groentemengsel. Bestrooi de wraps met geraspte kaas en geniet ervan!

Wil je weten wat DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE GROENTEPLAATS HOEVELAKEN

Bezoekers bekeken ook