De Garage

De Garage is een Kledingwinkel gelegen aan Singel 28 in Nijkerk.

Meer informatie over De Garage in Nijkerk

De Garage is een winkel die staat voor duurzame merken en persoonlijke service. De teams in hun winkels helpen en adviseren klanten elke dag met hun stijl. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van de nieuwe collectie. De winkels van De Garage zijn te vinden in Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk en Zeist. De openingstijden van de winkels verschillen, maar via Instagram en Facebook kan je altijd bij hen terecht. Daarnaast beantwoorden ze ook veelgestelde vragen over onder andere hun webshop, retourprocedure en duurzaamheid. Je kan contact met hen opnemen via Singel 28 in Nijkerk, info@de-garage.com of 033 246 15 12.

Wil je weten wat De Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Garage

Bezoekers bekeken ook