De Fontein

De Fontein is een Kerk gelegen aan Dominee Kuyperstraat 2 in Nijkerk.

Meer informatie over De Fontein in Nijkerk

De Fontein is een gemeente verbonden aan de Protestantse Kerk in Nederland. De gemeente bestaat sinds 2000 en telt ruim 2000 leden. Op zondagen zijn er veel gezinnen met kinderen aanwezig in de diensten, naast jongeren en senioren. De kerk staat bekend als de kerk met het witte kruis en het symbool staat voor de boodschap van Jezus Christus. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals het plukken van appels voor de voedselbank. Daarnaast biedt de gemeente verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen over het christelijk geloof, zoals de Alpha cursus en De Huiskamer in het centrum van Nijkerk. Dominee T.C. Verhoef is verbonden aan de gemeente en staat klaar voor gesprekken. De contactgegevens van De Fontein zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Fontein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fontein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fontein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fontein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Fontein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fontein

Bezoekers bekeken ook