De Digitale Student

De Digitale Student is een Internetmarketing gelegen aan Berencamperweg 6D in Nijkerk.

Meer informatie over De Digitale Student in Nijkerk

Workspace 365 voor Educatie is een eenvoudige en complete digitale werkplek voor studenten en docenten. Het biedt direct toegang tot relevante informatie uit verschillende systemen en portalen. Met Workspace 365 kunnen applicaties en informatiebronnen gemakkelijk worden aangeboden aan individuele gebruikers of groepen gebruikers. Het vereenvoudigt ook populaire tools uit Microsoft 365, zoals SharePoint en Yammer. Deze werkplek kan centraal worden beheerd en is snel toegankelijk, waardoor studenten en medewerkers alle web-, lokale en gehoste applicaties kunnen bereiken na slechts één keer inloggen. Daarnaast wordt in een whitepaper genaamd "De Digitale Student" onderzocht hoe studenten denken over de huidige staat van ICT en innovatie in het onderwijs en hoe het onderwijs hun ICT toekomstbestendig kan maken. Workspace 365 wordt al gebruikt door meer dan 150 onderwijsinstellingen in Nederland. De online werkplek biedt overzicht en structuur in documenten en applicaties, en geeft direct inzicht in agenda's, e-mails en nieuws. Het is beschikbaar op elk apparaat en biedt persoonlijke notificaties, evenals toegang tot bestanden, mails, applicaties en voortgang. Door samen te werken met het onderwijs worden uitdagingen en wensen in kaart gebracht, en wordt een standaard ontwikkeld op basis van de resultaten van het onderzoek. Workspace 365 voor Educatie draagt bij aan de educatie van studenten door studievertraging te verminderen en motivatie te bevorderen.

Wil je weten wat De Digitale Student verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Digitale Student of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Digitale Student? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Digitale Student het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Digitale Student reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Digitale Student

Bezoekers bekeken ook