De Bjoetiekamer

De Bjoetiekamer is een Schoonheidssalon gelegen aan Drs W van Royenstraat 24 in Hoevelaken.

Meer informatie over De Bjoetiekamer in Hoevelaken

De Bjoetiekamer is een professionele schoonheidssalon in Hoevelaken die gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverjonging. Ze bieden een breed scala aan behandelingen en geavanceerde tools om de optimale behandeling voor jouw huid samen te stellen. Enkele van de behandelingen die ze aanbieden zijn het verwijderen van tatoeages met de Pico Second laser, TCA peeling voor huidverbetering, T-away voor het verwijderen van verschillende huidproblemen, carbonpeeling voor het verminderen van rimpels en pigmentvlekken, skinboosters voor diepe hydratatie van de huid, skin infusion voor de verbetering van elke imperfectie van de huid en microneedling voor huidverstrakking. Eigenaresse Angela Senteur is gespecialiseerd in huidverbetering en streeft naar effectief en zichtbaar resultaat. Ze hebben ook regelmatig aantrekkelijke kortingsacties op diverse behandelingen.

Wil je weten wat De Bjoetiekamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bjoetiekamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bjoetiekamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bjoetiekamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Bjoetiekamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bjoetiekamer

Bezoekers bekeken ook