De Beautysalon

De Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Kleterstraat 4 in Nijkerk.

Meer informatie over De Beautysalon in Nijkerk

In 2007 opende De Beautysalon haar deuren en sindsdien gaan ze met plezier naar de salon. Ze bieden verschillende behandelingen op het gebied van huidtherapie en schoonheid. Om de klanten de beste ervaring te geven, blijven ze zich ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Ze werken met het merk Image Skincare, dat zorgt voor zichtbare huidverbetering. Ze vinden het belangrijk dat klanten trots zijn op hun huid en helpen hen daar graag bij. Je kunt online een afspraak maken, bellen of gewoon langskomen. Ze verkopen ook cadeaubonnen en zijn te volgen op Instagram.

Wil je weten wat De Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beautysalon

Bezoekers bekeken ook