De Bas Gevelwerken BV

De Bas Gevelwerken BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Dijkhuizenstraat 62c in Nijkerkerveen.

Meer informatie over De Bas Gevelwerken BV in Nijkerkerveen

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. is gespecialiseerd in het renoveren van gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen. Ze bieden een totaalpakket aan diensten, waaronder gevelrenovatie, impregneren, voegen en andere werkzaamheden. Na jaren gaat de conditie van gemetselde gevels vaak achteruit, maar Veldhuizen Gevelrenovatie zorgt ervoor dat de gevels er weer als nieuw uitzien. Ze gebruiken geavanceerde technieken, zoals stralen met een HSS Torbo, om zwaar vervuilde of met verf of graffiti besmeurde gevels te reinigen. Het voegwerk wordt verzorgd door ervaren voegers. Veldhuizen Gevelrenovatie is actief in de regio Hilversum, Almere, Utrecht en Amersfoort. Ze kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat De Bas Gevelwerken BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bas Gevelwerken BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bas Gevelwerken BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bas Gevelwerken BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Bas Gevelwerken BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bas Gevelwerken BV

Bezoekers bekeken ook