De barabier

De barabier is een Kapper gelegen aan De Brink 4A in Hoevelaken.

Meer informatie over De barabier in Hoevelaken

Bij De Barabier in Hoevelaken ben je aan het juiste adres voor een betaalbare herenkapper of barbier. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, wassen, tondeuse, baard trimmen of scheren, baard model, neus en oren harsen, en contouren en nekharen. De prijzen variëren van € 3,00 tot € 19,00, afhankelijk van de behandeling. Je kunt bij De Barabier binnenlopen zonder afspraak. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden van 09:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag zelfs tot 21:00 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur, maar op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat De barabier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De barabier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De barabier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De barabier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De barabier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De barabier

Bezoekers bekeken ook