De Ark

De Ark is een Kerk gelegen aan Willem-Alexanderplein 14 in Nijkerk.

Meer informatie over De Ark in Nijkerk

De Ark is een gemeenschap van gewone mensen die geloven dat Jezus de weg heeft vrijgemaakt om de relatie met God te herstellen. Ze geloven dat dit goede nieuws voor iedereen bedoeld is en willen dit graag delen. De gemeente laat zich inspireren door en leeft voor God de Vader, Jezus Christus en de Heilige Geest. Ze willen hun geloof in Hem en Zijn liefde uitdragen, zowel binnen als buiten de gemeente. Door een open "gezin" te zijn waarin ze de ander liefhebben, hopen ze dat iedereen zich thuis voelt, zelfs als je nog niet bekend bent met De Ark. Op hun website kun je alle informatie vinden die je zoekt over Jezus Christus, het geloof en de gemeente.

Wil je weten wat De Ark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar De Ark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ark

Bezoekers bekeken ook