Curves Nijkerk

Curves Nijkerk is een Sportschool gelegen aan Koetsendijk 47 in Nijkerk.

Meer informatie over Curves Nijkerk in Nijkerk

Bij Curves Nijkerk kun je op een goede manier aan je gezondheid werken, omringd door vrouwen die allemaal fit willen worden én blijven. Ze bieden een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. Je kunt Curves 30 dagen uitproberen voor slechts 30 euro, of de gratis fittest doen om te zien of het bij je past. Bij Curves Nijkerk zijn er korte, effectieve trainingen, coaches die je helpen je doelen te behalen en een gezellige en open sfeer. De clubinformatie is te vinden op Koetsendijk 47 in Nijkerk en voor vragen kun je bellen naar 033 - 2450150 of mailen naar nijkerk@curves.nl. De openingstijden zijn onder andere op dinsdag, woensdag en donderdag om 19.00 uur.

Wil je weten wat Curves Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Curves Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Nijkerk

Bezoekers bekeken ook