ContentCross

ContentCross is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Melkrijder 20c in Nijkerk.

Meer informatie over ContentCross in Nijkerk

ContentCross is een contentmarketingbureau dat content ontwikkelt en produceert om mensen te bewegen. Ze gebruiken verschillende vormen van content, zoals magazines, podcasts, video's en andere concepten. Ze hebben vier labels die verschillende ondersteuning bieden, zoals het creëren van content, videoproducties, communicatie-ondersteuning en de productie van podcasts. Daarnaast hebben ze ook een online platform genaamd InZine, waar longreads en e-magazines worden gepubliceerd. ContentCross is ontstaan uit een uitgeverij en heeft nog steeds uitgeven in hun genen. Ze combineren hun ervaring op het gebied van marketingcommunicatie met hun focus op de ontvanger om de communicatiedoelen te bereiken. Ze geloven dat analyse en creativiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en stellen daarom vooraf vragen aan hun klanten om de juiste boodschap en het juiste kanaal te bepalen. Ze hebben verschillende faciliteiten in eigen huis om professionele producties te maken.

Wil je weten wat ContentCross verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ContentCross of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ContentCross? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ContentCross het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar ContentCross reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ContentCross

Bezoekers bekeken ook