Contactgroep Marfan Nederland

Contactgroep Marfan Nederland is een Gezondheidsclub gelegen aan Stationsweg 6B in Nijkerk.

Meer informatie over Contactgroep Marfan Nederland in Nijkerk

Het Marfan syndroom is een erfelijke aandoening van het bindweefsel met symptomen die te zien zijn aan het hart, bloedvaten, ogen en skelet. De Contactgroep Marfan Nederland (CMN) zet zich in voor meer bekendheid rondom het syndroom en behartigt de belangen van mensen met Marfan. Daarnaast biedt de vereniging een thuis voor lotgenoten en geeft zij voorlichting aan leden en zorgverleners. Er zijn ook portretfilmpjes waarin Jessica, Johan en Diana vertellen over hun leven met het Marfan syndroom. Deze filmpjes geven een impressie van de verschillende verschijningen en uitingsvormen van de aandoening. Wil je op de hoogte blijven? Volg de Contactgroep Marfan Nederland online via social media of neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Contactgroep Marfan Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Contactgroep Marfan Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Contactgroep Marfan Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Contactgroep Marfan Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Contactgroep Marfan Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Contactgroep Marfan Nederland

Bezoekers bekeken ook