Cobbler

Cobbler is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Melkrijder 17 in Nijkerk.

Meer informatie over Cobbler in Nijkerk

Cobbler is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener die veilige en stabiele werkomgevingen realiseert voor organisaties in de eerstelijnszorg. Ze ondersteunen ruim 1.000 apothekers, huisartsen, tandartsen, paramedici, fysiotherapeuten en hun medewerkers met informatiesystemen. Hierdoor is Cobbler een belangrijke ICT-partner voor de Nederlandse eerstelijnszorg. Ze zijn betrokken en toegewijd, wat hun aanpak persoonlijk maakt. Op hun website kun je ontdekken hoe hun klanten het aanpakken, zoals een huisartsenpraktijk en huisartsenvereniging. Je kunt contact opnemen met Cobbler via het telefoonnummer (085) 024 08 00.

Wil je weten wat Cobbler verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cobbler of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cobbler? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cobbler het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Cobbler reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cobbler

Bezoekers bekeken ook