Coava

Coava is een Restaurant gelegen aan Plein 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Coava in Nijkerk

Welkom bij Coava! Dit gezellige restaurant aan het Plein in Nijkerk biedt de mogelijkheid om bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of een borrel. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een heerlijke lunch en diner, en genieten van zelfgemaakt ijs op het terras. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en oog voor detail. In 2016 opende eigenaar Jacco van den Bor Coava met als doel mensen een echt genietmoment te laten ervaren. Het restaurant is gegroeid en heeft in april 2021 zijn intrek genomen in het voormalig Princesse als restaurant en ijssalon. Bij Coava kun je genieten van lunch, diner, high tea's en gezellige borrels met puur en vers eten, verfrissende drankjes en een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails. Het ambachtelijke ijs wordt volgens een oud en authentiek recept gemaakt en bestaat uit natuurlijke producten. Voor de perfecte kop koffie werkt Coava alleen met 'Specialty Coffee' direct van de boer. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een feestzaal die geschikt is voor borrels, feesten en vergaderingen. Op de website van Coava zijn er ook actuele evenementen en arrangementen te vinden. De openingstijden van het restaurant variëren per dag, maar de ijssalon is momenteel gesloten. Voor meer informatie kun je bellen naar 033 303 5948 of mailen naar info@coava.nl.

Wil je weten wat Coava verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coava of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coava? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coava het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Coava reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coava

Bezoekers bekeken ook