Clubhuis de Zuidwal

Clubhuis de Zuidwal is een Restaurant gelegen aan Hulckesteijn 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Clubhuis de Zuidwal in Nijkerk

Clubhuis De Zuidwal is gelegen aan het Nijkerkernauw in het recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn. Het gebied is vernoemd naar een voormalig kasteel en grenst aan de polder Arkemheen, waar het Stoomgemaal Hertog Reijnout staat. In 2017 werd de haven uitgebreid met de "nieuwe haven" en de vereniging is inmiddels uitgegroeid tot ruim 500 leden. Het clubhuis biedt gezelligheid en smakelijke gerechten. De openingstijden variëren per dag, maar de keuken is geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon. Het adres van Clubhuis De Zuidwal is Hulckesteijn 4 in Nijkerk.

Wil je weten wat Clubhuis de Zuidwal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clubhuis de Zuidwal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clubhuis de Zuidwal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis de Zuidwal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Clubhuis de Zuidwal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clubhuis de Zuidwal

Bezoekers bekeken ook