Club Rebel

Club Rebel is een Zwemschool gelegen aan Van Delenstraat 14 in Nijkerk.

Meer informatie over Club Rebel in Nijkerk

Bij Club Rebel bieden ze verschillende sportactiviteiten aan, waaronder zwemlessen voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze werken met licenties van de Nationale Raad Zwemveiligheid en geven les in kleine groepen. Daarnaast zijn er ook martial arts-trainingen zoals judo, jiu jitsu en kickboxen, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor fitness bieden ze verschillende mogelijkheden, zoals individuele of groepslessen en persoonlijke programma's op basis van fittests. Na het sporten kun je ontspannen in de sauna, het stoombad, de whirlpool of het zwembad. Club Rebel is gecertificeerd door de Nationale Raad Zwemveiligheid en heeft een licentie voor Nationale Zwemdiploma's. Ze hebben ook een nieuwe wereldkampioen judo genaamd Tigo Renes en bieden gratis proeflessen aan. Het rooster is overzichtelijk en er is deskundige begeleiding aanwezig. Klanten zijn tevreden en vinden Club Rebel een gezellige en professionele sportschool.

Wil je weten wat Club Rebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club Rebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club Rebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Rebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Club Rebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club Rebel

Bezoekers bekeken ook