Class Barber Shop

Class Barber Shop is een Kapper gelegen aan Singel 29 in Nijkerk.

Meer informatie over Class Barber Shop in Nijkerk

Class Barber Shop is een kapsalon waar zowel heren als dames welkom zijn. Ze hebben zelfs een aparte Instagram-pagina, genaamd @classbarbershop_ladies, waar je foto's kunt bekijken en meer informatie kunt vinden. Naast het aanbieden van kappersdiensten, hebben ze ook een galerij waar je hun werk kunt bewonderen. Als je contact wilt opnemen met Class Barber Shop, kun je dat doen via de contactgegevens op hun website. Ze hebben ook hun adres vermeld, samen met de openingstijden.

Wil je weten wat Class Barber Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Class Barber Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Class Barber Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Class Barber Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Class Barber Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Class Barber Shop

Bezoekers bekeken ook