Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar

Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar is een Christelijke kerk gelegen aan Meinsstraat 4A in Nijkerk.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar in Nijkerk

Welkom bij de Christelijke Gereformeerde Kerk Nijkerk 'De Kandelaar'. Op deze website vindt u informatie over wie wij zijn, onze activiteiten en de kerkdiensten. U kunt snel het onderwerp van uw keuze vinden via de menubalk. Er worden verschillende evenementen aangekondigd, zoals een concert van kleinkoor 'De Regenboog', een Israëlavond met spreker ds. Kees Kant, en de Week van Gebed met als thema "Doe goed, zoek recht". Verder wordt er aandacht besteed aan de vrede die Jezus geeft, een kerstconcert, een hervormingsavond en een lezing over 'Heilig onbezorgd'. Ook wordt er informatie gegeven over het geven van collecten met de Givt app en een gemeentemiddag genaamd 'Trappen en Happen'. Tot slot worden de komende kerkdiensten vermeld.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) De Kandelaar

Bezoekers bekeken ook