Camping de Rode Berk

Camping de Rode Berk is een Kampeerterrein gelegen aan Koperweg 21 in Nijkerk.

Meer informatie over Camping de Rode Berk in Nijkerk

Bent u op zoek naar een seizoenplaats voor 2024 en wilt u ontspanning en inspanning combineren? Dan is het misschien iets voor u om een heel seizoen gratis te kamperen op Camping 'De Rode Berk'. In ruil daarvoor wordt er gevraagd om het sanitair 6 dagen per week schoon te houden, wat ongeveer 1,5 uur werk per dag is. De camping ligt in een rustige omgeving, waar u heerlijk tot uzelf kan komen samen met uw familie. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar de camping. Hopelijk neemt u een kijkje op de website en tot ziens!

Wil je weten wat Camping de Rode Berk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Rode Berk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Rode Berk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Rode Berk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Camping de Rode Berk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Rode Berk

Bezoekers bekeken ook